Google

 

Perzische kooplieden en Napoleon; wat hebben die te maken met caravanning? Dat je in dit praktische handboek antwoord op die vraag krijgt, verbaast je misschien. Maar........................vervolg

Welke zijn de beste zetels op het vliegtuig !! Seatguru

Een reis naar Zuid-Afrika? Alleen, hoe zat dat nu ook weer met die vreemde munten? En hoeveel zijn die nu weer waard? In euro? Of Belgische frank?
Bereken hier !


Brandstofprijzen in Europa
Zie hier


Toltarieven in Europa
Zie hier
 

Er even tussenuit ?
Klik hier...


Op zoek naar een camping?
Kijk hier, meer dan 200 links
naar Europese CampinggidsenMeer info over camperen hier

Bij Landal GreenParks krijg je alle ruimte!
Landal GreenParks is één van de snelgroeiende bedrijven in de sector verblijfsrecreatie. Met 53 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk is Landal GreenParks één van de toonaangevende aanbieders van bungalow- en campingvakanties op de Nederlandse en Duitse markt. Landal GreenParks onderscheidt zich door de opzet van de parken, waarin de nadruk ligt op ruimte, rust en natuur.

Happy Home verhuurt meer dan 1500 persoonlijk geïnspecteerde vakantiehuizen in heel Europa. Bungalows, chalets, watermolens, villa's, kastelen en boerderijtjes. Voor 2 tot 40 personen, soms zelfs met een eigen zwembad.

Ardennes Etape Ontdek of opnieuw ontdek de Ardennen op een ander daglicht, hun ongewone kanten, hun musea, sport activiteiten.

Roompot Vakanties, de leukste zon-, zee-, en strandvakanties in Nederland.
Van een comfortabele bungalow in de bossen tot een luxe appartement met zeezicht, van een onder architectuur gebouwd landhuis tot een super de luxe familievilla voor 4 t/m 22 personen. U bent ook welkom op èèn van onze 10 Roompot campings.

 

Vanaf nu kunt u op Hotels.be wereldwijd meer dan 15.000 hotels, dus ook uw droomhotel, on-line reserveren!

Hotel van de maand

Tropical Hotel
Durbuy
Al uw reisgidsen, aan aantrekkelijke prijzen, vindt u op www.azur.be


 

 
Snowservice...Links naar internetsites van zo'n beetje alles dat met sneeuw- of wintersport te maken heeft. Dagelijks nieuwe links !

210 Skidomeinen, 588 hotel en 65 webcams...Via deze website kunt u zich klaarstomen voor het ski-seizoen !


Met KLM en Air Miles vliegt u het gehele jaar door voordelig naar interessante vakantiebestemmingen in Europa, Amerika, Azië en Afrika.